Diensten

De diensten van
Veltman Marketing

Hieronder vind je alle informatie die je moet hebben over alle diensten die Veltman Marketing aanbiedt!

Voordelen van Webdesign

Webdesign

Als je op zoek bent naar een manier om je onlineaanwezigheid te versterken, dan is het tijd om te kijken naar de kracht van webdesign. Een goede website is tegenwoordig essentieel om potentiële klanten aan te trekken en je bedrijf te laten groeien. Gelukkig biedt Veltman Marketing professionele en op maat gemaakte webdesign diensten die je kunnen helpen om je doelen te bereiken.
Of je nu op zoek bent naar het ontwerpen van een nieuwe website, het herontwerpen van een bestaande site, of het maken van een webshop: wij hebben de expertise en kennis om je te helpen. We houden ons aan de nieuwste webdesign trends en technologieën om de beste resultaten te leveren. Bovendien zorgen we ervoor dat je website responsief is, zodat het op alle apparaten goed werkt.

De voordelen van
Online adverteren

Wil jij meer klanten werven en je bedrijf laten groeien? Dan is online adverteren de ultieme strategie voor jou! Onze toegewijde experts staan klaar om je te helpen groeien door middel van doelgerichte advertenties op zowel Facebook als Instagram.
Met ons uitgebreide dienstenpakket, waaronder het opzetten van een geoptimaliseerde funnel, zetten we alles op alles om zoveel mogelijk waardevolle leads voor jou te verzamelen. Van doelgerichte e-mailmarketingcampagnes tot het ontvangen van potentiële klanten via Whatsapp, we hebben alle tools en technieken in huis om jouw bedrijf te zien online.
Onze funnel is geen one-size-fits-all oplossing. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom creëren we een maatwerk funnel specifiek afgestemd op jouw bedrijfsdoelen en wensen. Als je bepaalde elementen wilt toevoegen of verwijderen, staan we altijd klaar om aan jouw wensen te voldoen. Jouw succes is ons doel! Laat ons je helpen om jouw online advertentiecampagnes goed te verzorgen en de groei van je bedrijf te stimuleren.

Voordelen van Automatiseren

Automatiseren

Ben jij het zat om dagelijks te worstelen met een overvloed aan onoverzichtelijke e-mails via websiteformulieren? Met onze geavanceerde softwareoplossing kunnen we ervoor zorgen dat al deze e-mails netjes en gestructureerd in jouw spreadsheet of systeem terechtkomen, waardoor je een georganiseerd overzicht behoudt.
Maar dat is nog niet alles. Onze software is veelzijdig en kan veel meer voor jou automatiseren dan alleen websiteformulieren. Hier zijn enkele voorbeelden van wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:
✅E-mail automations
✅Website automations
✅Whatsapp automations
✅Spreadsheet automations
✅CRM automations