Webdesign

Webdesign

Webdesign

Als je op zoek bent naar een manier om je onlineaanwezigheid te versterken, dan is het tijd om te kijken naar de kracht van webdesign. Een goede website is tegenwoordig essentieel om potentiële klanten aan te trekken en je bedrijf te laten groeien. Gelukkig biedt Veltman Marketing professionele en op maat gemaakte webdesign diensten die je kunnen helpen om je doelen te bereiken.


Of je nu op zoek bent naar het ontwerpen van een nieuwe website, het herontwerpen van een bestaande site, of het maken van een webshop: wij hebben de expertise en kennis om je te helpen. We houden ons aan de nieuwste webdesign trends en technologieën om de beste resultaten te leveren. Bovendien zorgen we ervoor dat je website responsief is, zodat het op alle apparaten goed werkt.

Online
Adverteren

Online Adverteren

Wil jij meer klanten werven? Dan is online adverteren de oplossing voor jou! Laat je bedrijf groeien door middel van strakke advertenties op Facebook en Instagram. Door het opzetten van een funnel doen wij er alles aan zoveel mogelijk leads te verzamelen. Van e-mailmarketing tot Whatsappjes ontvangen, het is allemaal onderdeel van de funnel. Deze funnel maken wij op maat voor jouw bedrijf, als jij iets wilt toevoegen/schrappen doen wij dat graag!

Automatiseren

Automatiseren

Automatiseren

Ben jij klaar met het ontvangen van onoverzichtelijke mailtjes via de websiteformulieren? Met onze software kunnen wij ervoor zorgen dat deze mailtjes netjes in spreadsheet/jouw systeem komen. En websiteformulieren is niet het enige wat wij kunnen automatiseren, hier zijn een aantal voorbeelden:

✅E-mail automations
✅Website automations
✅Whatsapp automations
Spreadsheet automations
CRM automations

SEO

SEO

Wil jij meer websitebezoekers? Laat je website optimaliseren met onze SEO-strategie. Door onze SEO-strategie kom jij hoger in de zoekresultaten en op die manier komt er meer traffic op jouw website.
Voordelen SEO:
✅Gratis clicks
✅Organische resultaten zijn 24/7 zichtbaar
✅Beter resultaat op de langer termijn
Hoe doen wij dat?
Eerst gaan wij grondig naar de website kijken wat er verbeterd kan worden, daarna doen wij een SEO check hier bekijken wij hoe hoog de huidige zoekwoorden scoren bij Google, daarna maken wij een nul-meting. Door de nul-meting kunnen wij het behaalde resultaat meten!

SEA

SEA

Wil jij een hogere conversie behalen voor jouw website? Dan is SEA de oplossing voor jou! Door onze SEA-strategie zorgen wij ervoor dat jij een hogere conversie scoort via jouw website.
Voordelen van SEA:
✅Pay per click
✅Hoger in zoekresultaten (Boven organische zoekresultaten)
✅Resultaat op korte termijn
✅Beter inzicht op doelgroep
✅Goed resultaat in combinatie met SEO
Hoe doen wij dat?
Eerst gaan wij de website bekijken of deze conversiegericht geschreven is. Zo niet? Geen reden tot paniek wij helpen jou om een conversiegerichte website te maken. Daarna maken wij een SEA campagne aan en bespreken wij de advertentie onderwerpen. Na de advertentie bespreken wij de behaalde resultaten!

Chat openen
💬 Ik heb een uitdaging
Scan de code
Hoi 👋🏼
jij daar🫵🏼, heb jij een marketinguitdaging voor ons?